CADEAUTJE VOOR VROUWEN DIE IN DE MAANDEN DECEMBER, JANUARI EN FEBRUARI EEN CONTACTADVERTENTIE PLAATSEN: je krijgt 1 maand verlenging van ons cadeau. We worden 5.000 keer per maand bezocht door lezers van deze website. Wil je op een VLL NUMMER reageren? Ga dan naar REACTIE INSTUREN OP CONTACTADVERTENTIE en vermeld het VLL nummer waarop je reageert. Wij sturen jouw reactie binnen 1 werkdag door. Met officiele feestdagen zoals kerst en oud en nieuw kan het maximaal 3 werkdagen duren. Contactadvertenties bij VrouwenLiefde Lounge zijn integer, betrouwbaar en inhoudsvol. Wij associëren ons niet met de vluchtige en oppervlakkige dating-sites, waarin men met swipen werkt en veelal zonder enige verdieping in teksten, profielen vooral surrealistische beelden laten zien. Bij VrouwenLiefde Lounge gaat het om de inhoud en om het bewerkstelligen van Wezenlijke Connecties tussen lesbische of biseksuele vrouwen. Daar Contigo Contact niet meer bestaat en vrouwen nog steeds behoefte hebben aan een betrouwbaar en inhoudsvol platform, willen wij met oprechte betrokkenheid in die behoefte voorzien. Wij hopen dat veel vrouwen de weg naar ons vinden.

Foto is niet verplicht. Je mag 1 afbeelding bij je advertentie plaatsen. Stuur die apart via ons mailadres naar mail@vrouwenliefdelounge.info en vermeld dan de titel van je contactadvertentie zodat we je foto bij jouw specifieke advertentie kunnen afbeelden. Online t/m geeft aan tot wanneer de advertentie op de website staat.

VLL nummer: 2022070

Titel: Levensgezel gezocht

Ik zoek: Liefdesrelatie

Leeftijd indicatie: 55-65

Gewenste omgeving: NH of ZH

Online t/m: 30 maart 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP Ik hou van de stilte en ben een groot natuurliefhebber. In de stilte daar gebeurt het, zegt men. In de natuur voel ik mij diep verbonden met mijzelf. Ik ben een ambivert en kan zowel heel uitbundig in gezelschap zijn, als teruggetrokken in mijn eigen bubbel. Na lang alleenstaand te zijn, sta ik weer open voor een diepe verbinding met een lesbische of ongebonden biseksuele vrouw. Ik hou ervan veroverd te worden, romantiek vind ik onontbeerlijk. De kleine dingen in het leven, daar heb ik oog voor. Fijngevoelige vrouwen, met zelfkennis en een optimistische aard, daar klik ik vaak mee. Ik ben er aan toe om elkaar eerst vriendschappelijk te leren kennen, en misschien ontstaat er een vonk of vlam waardoor we tot een liefdesrelatie kunnen komen. Lang schrijven wil ik niet, in een live ontmoeting weet je pas of er chemie is op de drie niveaus die meespelen: mentaal, emotioneel en fysiek. Ik ben sapioseksueel en dat betekent dat intelligentie heel belangrijk voor mij is om een vonk te ervaren, wat niet betekent dat uiterlijk niet belangrijk zou zijn, want elegantie, verzorgdheid en charisma spelen zeker mee. Vrouwelijkheid is voor mij zachtheid, tederheid en ook een flinke vleug daadkracht en bevlogenheid. Een volbloedvrouw ben ik. Spreekt dit je aan, dan hoop ik dat je me schrijft. Kus!

VLL nummer: 2022060

Titel: Een romantisch verhaal samen schrijven

Ik zoek: Een romantisch verhaal

Leeftijd indicatie: 60

Gewenste omgeving: Noord Holland

Online t/m: 27 maart 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP In welke vorm we het gaan gieten is minder belangrijk. Ik wil een romantisch verhaal samen met jou schrijven. Wij zijn de twee hoofdrolspelers. Ik geloof enorm in de vrije beweging naar elkaar toe maken. Elkaar vinden in overeenkomsten, elkaar uitdagen in verschillen. Vrouwenliefde is voor mij zowel tederheid als kracht. Ik heb er tot nu ruim van geproefd. Geijkte paden en vaste vormen daar heb ik weinig mee. Op onze leeftijd is er al veel beleefd en gezegd. Ik mag hopen dat daar levenservaring uit voort is gekomen. Ik hou van spelen, dansen en lachen. Van diep in je ogen kijken en je doorgronden. Ik hou van nieuw, anders en onbekend. Zowel in ervaringen opdoen als in met elkaar praten. Misschien lopen we een tijdje met elkaar op, misschien veel langer en misschien is het korter dat we samen oplopen. Wie zal het zeggen. Het leven dient vooruit geleefd te worden en achteruit begrepen, zei ooit een bekend filosoof. Als je weet wie je bent, je een vrije geest hebt, en ook het leven liefhebt, en je bent een aantrekkelijke vrouwelijke vrouw, dan reageer op mij want wie weet wordt het een waardevol verhaal dat we samen kunnen schrijven.

VLL nummer: 2022040

Titel: Vriendinnenkring uitbreiden

Ik zoek: Vriendschap

Leeftijd indicatie: 52 – 62

Gewenste omgeving: Noord Holland

Online t/m: 27 maart 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP Ik heb veel behoefte aan nieuwe inspirerende contacten. Ik ben een trouwe, attente doch kritische vriendin voor m’n kleine vriendenkring. Als je ouder wordt lijkt het moeilijker te worden om nieuwe vriendschappen te sluiten doordat je weet wie je bent en daar ferm voor staat. Je pikt geen bullshit en gedoe meer. Ik ben dol op samen lunchen, een popconcert of livebandje beluisteren, een kort fietstochtje maken en dan ergens lekker wat drinken onderweg. Drukke mensenmassa’s is niet voor mij. Gesprekken moeten echt ergens over gaan. Ik ben geen moeder, echtgenote of vaste partner geworden en dat heeft ermee te maken dat ik mij een vrij mens wil blijven voelen. Vriendschappen zijn altijd belangrijk voor mij geweest, ik heb geen familie dus vriendschap heeft die rol een beetje. Oppervlakkigheid of burgerlijkheid trekt mij niet, inhoud en gelaagde gesprekken wel. Ik ben een autonome vrouw met veel verschillende liefhebberijen die met creatie te maken hebben. Dus als je emotioneel intelligent bent, vrij denkt en een levensgenieter bent met diepgang dan leer ik je graag kennen . Puur contact leggen om wat in de weekends te doen te hebben of om jouw knagende eenzaamheid te verdrijven is niet mijn doel. Ik ben namelijk gelukkig, zelden eenzaam en niet relatiebehoeftig. En ik hoop jij ook niet. Het leven kent veel mogelijkheden om het sociaal in te kleuren en er een mooi leven van te maken. Denk je daar net zo over? Stuur me dan een bericht. Ik schrijf je altijd terug!

VLL nummer: 2022050

Titel: Friends with benefits

Ik zoek: FWB

Leeftijd indicatie: 50-60

Gewenste omgeving: NH

Online t/m: 27 maart 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP Gewoon op zoek naar een lekker wijf met hersens. Die niet moeilijk doet maar wel intuïtief en verstandig is en een lekker leven heeft maar heel graag een speciale vriendin zoekt waar ze eens in de zoveel weken een heerlijke dag mee kan doorbrengen. Een wijntje en kaarsjes aan, goed naar elkaar luisteren en elkaar prikkelen en bij een klik uren aanraken en vrijen. Geen complexe toestanden maar gewoon heerlijk genieten van aandacht voor elkaar. Geen saunadames, shoppingtypes maar wel een beetje niveau aub. Dus IQ en EQ bovengemiddeld. Wat jij komt brengen, geef ik jou heel graag van harte terug. Geen stellen of trio’s. Alleen wij tweetjes. Bij voorkeur niet eenmalig. Bivrouw of lesbische vrouw welkom. Geen hetero uitprobeersels. Ik ben direct maar wel teder hoor. Lekker wijf met hersens begroet jou graag!

VLL nummer: 2022020

Titel: Oudejaarsavond Samen Vieren

Ik zoek: Activiteit

Leeftijd indicatie: 50 tot 65

Gewenste omgeving: Onbelangrijk waar je vandaan komt

Online t/m: 21 januari 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP Op oudejaarsavond wil ik een knus samenzijn organiseren bij mij thuis. Ik woon een stukje onder Hoorn. Eigen vervoer is het handigst maar de bus stopt op een paar minuten lopen. Ik ben niet groot behuisd, ik heb plek voor maximaal 5 gasten. Ik woon op een bovenwoning met een aparte trapopgang. Ik stel voor dat we allemaal iets lekkers te eten meenemen en een eigen flesje drank. Ik zorg voor koffie/thee, sapje en water. Jij geeft door wat je meeneemt en ik zorg dat iedereen iets anders meeneemt, zodat we een eenvoudig buffetje hebben ’s avonds. Jij neemt je favoriete drankje zelf mee. Wat we kunnen doen op deze oudejaarsavond? Allereerst een leuk kaartspel met prikkelende vragen, zodat we elkaar op een speelse en ontspannen manier kunnen leren kennen. Bij interesse kunnen we aansluitend naar de oudejaarsconference kijken of gewoon verder praten met elkaar en om twaalf uur met champagne proosten op het nieuwe jaar. Dansen lukt niet omdat de woonkamer niet groot genoeg is. Ik zorg wél voor sfeermuziek. Misschien heb je zelf nog een leuk idee wat we samen verder kunnen doen? Eigen initiatief nemen wordt enorm op prijs gesteld. Ik wil jullie om 21.00 ontvangen en om 01.00 uur uiterlijk afscheid nemen. Omdat we wildvreemden voor elkaar zijn wil ik wel wat specifieke voorkeuren doorgeven qua type mens die ik graag ontmoet. Je begrijpt dat ik hiermee mijzelf ook verkapt beschrijf haha. Het is de mens eigen dat we graag met mensen zijn die een beetje op ons lijken. Dus vandaar, én om een geslaagde avond te bevorderen. Extravert . Enthousiast (niet overschreeuwen, luidruchtig of druk bedoel ik 😊) . Warm en betrokken . Levenslustig en optimistisch . Met diepgang en intelligentie . Iemand die goed kan luisteren . Maar ook graag deelt en praat . Interesse in de wereld en medemens . Avontuurlijk en nieuwsgierig van aard . Lesbisch of biseksueel (bij voorkeur single) . Tussen 50 en 65 jaar . Als je oudejaarsavond ook op een rustige maar fijne manier wilt doorbrengen met mij en andere vrouwen én je de invulling van de avond op deze manier ziet zitten, dan nodig ik jou uit om mij te schrijven. Schrijf een uitgebreide mail en vertel mij waarom jij de ideale gast bent voor mijn oudejaarsfeestje. Maar schrijf ook wat je zoal dagelijks doet, wat je belangrijk vindt in je leven en wat typerend voor jouw persoonlijkheid en temperament is. Puur voor de beeldvorming wie je een beetje bent. Ik heb veel ervaring in mensen samenbrengen maar deze avond is een cadeautje dat ik mijzelf graag geef dit jaar. En jou ook. Vandaar dat ik nauwkeurig kijk naar welke gasten ik graag uitnodig, waarmee ik een klik zou kunnen hebben en een mooie avond mee zou kunnen doorbrengen. Indien je slechts op zoek bent naar een mogelijkheid om een paar single vrouwen tegelijkertijd te ontmoeten via mij, dan kun je beter niet reageren, want dat is niet de opzet. Wij moeten klikken met elkaar en wie je verder ontmoet is een leuke aanvullende verrassing. Ik zoek overigens geen relatie, ben al heel lang een gelukkig solo-mens, dus dat is niet de reden dat ik deze avond organiseer. Ik wil gewoon een warme oudejaarsavond, ik heb geen familie, vrienden hebben gezinnen, dus vandaar dat ik zelf actie onderneem. En gedeelde vreugde is mooi. Word je enthousiast door wat je leest? Schrijf me dan via oudejaarsavondverrassing@gmail.com . Ik hoop op mooie reacties en een geslaagde oudejaarsavond! Enthousiaste groet, Gypsywoman!

VLL nummer: 2022030

Titel: Romance gezocht

Ik zoek: Romance

Leeftijd indicatie: 47 tot 62

Gewenste omgeving: Beetje in de buurt van Amsterdam

Online t/m: 21 februari 2023 (incl. 1 maand gratis verlenging)

OPROEP Het lijkt me heerlijk om een vrije diepe verbinding aan te gaan met een vrije geest die ook een muze voor mij kan zijn. Dat wil ik voor jou ook zeker zijn. Niet in een traditionele relatie-vorm, maar wel met integriteit en echte aandacht elkaar af en toe zien. Ik ben het artistieke en intellectuele type met veel bevlogenheid voor allerlei creatieve en expressieve uitingsvormen. Zelden kom ik in de “lesbische wereld” een aantrekkelijke en vrouwelijke vrouw tegen, de dames zijn vaak te jongensachtig of stoer. Ik ben zelf ook behoorlijk vrouwelijk met donker lang haar en groene ogen. Ik wil graag met jou de diepte in gaan, zowel emotioneel, intellectueel als sensueel. Dus in alle vrijheid met echte aandacht een avond, middag of dag samen doorbrengen. Het liefst voor langere tijd dus geen eenmalige dates of one night stands. Elkaar echt verrijken en uitdagen in groei. Het maakt mij niet uit of je single of gebonden bent. Als er maar ruimte en vrijheid is voor een ongecompliceerd samenkomen. Heb je lang(er) haar, draag je je vrouwelijke vormen trots en fier, hou je van intelligente gesprekken, ben je warm en integer en hou je van avontuurlijke momenten delen in alle vrijheid? En ben je niet meer groen en heb je ruime ervaring in vrouwenliefde? Dan wil ik jou graag beter leren kennen. Puur platte seks zoek ik dus zeker niet. Het gaat om een 1 op 1 vrije romance met diepte, zonder traditionele verplichtingen. Ik heb een vol en rijk leven, dus elkaar maandelijks zien is voor mij voldoende qua frequentie. Interesse gewekt? Trek je stoute hakken dan aan. Ik zie naar je uit. – Een Romantische Muze.