Contactadvertenties bij VrouwenLiefde Lounge zijn integer, betrouwbaar en inhoudsvol. Wij associëren ons niet met de vluchtige en oppervlakkige dating-sites, waarin men met swipen werkt, en veelal zonder enige verdieping in de teksten, profielen vooral surrealistische beelden laten zien. Bij VrouwenLiefde Lounge gaat het om de inhoud en om het bewerkstelligen van Wezenlijke Connecties tussen lesbische of biseksuele vrouwen. Daar Contigo Contact niet meer bestaat en vrouwen nog steeds behoefte hebben aan een betrouwbaar en inhoudsvol platform, willen wij met oprechte betrokkenheid in die behoefte voorzien. Wij hopen dat veel vrouwen de weg naar ons vinden. We zijn 1 december 2022 gestart.

 1. DOEL: Je kunt een contactadvertentie insturen om je wens kenbaar te maken dat je een relatie, vriendschap, romance of ander soort contact met een lesbische of biseksuele vrouw zoekt. Iedereen kan de contactadvertenties lezen. De inhoud en lengte van je contactadvertentie bepaal je helemaal zelf. Wees origineel, dat trekt de meeste aandacht. Wil je een foto erbij plaatsen, dan kan dat maar is niet verplicht. Je contactadvertentie wordt bovenaan geplaatst zodra we hem publiceren. Geleidelijk zakt deze wat naar beneden zodra er meer recente contactadvertenties van andere vrouwen geplaatst worden. Dit betekent echter niet dat jouw advertentie minder aandacht krijgt. Vrouwen scrollen gewoon naar beneden.
 2. DUUR: Als je de contactadvertentie instuurt dan plaatsen wij deze voor 1, 2 of 3 maanden op onze website. Je kunt de gewenste duur aangeven als je het opgaveformulier invult.
 3. TARIEVEN EN BETALING: De tarieven zijn voor: 1 maand € 17,50 – 2 maanden € 25 – en voor 3 maanden € 32,50. In de bevestigingsmail die je na het insturen van je contactadvertentie van ons ontvangt, staan de betalingsgegevens opgenomen. Maak het bedrag dat correspondeert met jouw termijn (1, 2 of 3 maanden) binnen 5 werkdagen over per bank. Vermeld aub. duidelijk je voor- en achternaam en de titel van je contactadvertentie bij de omschrijving van je bankbetaling. Zodra het bedrag bij ons binnen is, gaan we over tot plaatsing. Hier ontvang je geen bericht over, want je ziet je contactadvertentie binnen 1 dag na ontvangst van je betaling gewoon gepubliceerd op de website staan. Op feestdagen duurt het maximaal 3 werkdagen. Is het bedrag niet binnen 5 werkdagen bij ons binnen, dan vervalt je contactadvertentie automatisch. Is dit een misverstand, neem dan z.s.m. per email even contact met ons op.
 4. DOORSTUREN REACTIES: Reacties op jouw contactadvertentie worden binnen 1 dag na binnenkomst bij ons, naar jouw emailadres doorgestuurd. Wat jij met de reactie doet is uiteraard helemaal aan jou. Laat altijd even wat weten aan de zender, dat is wel zo beleefd. Wij kunnen jouw reactie op haar niet anoniem via ons mailadres aan de reagerende dame doorsturen. Je kunt altijd een anoniem mailadres aanmaken voor de correspondentie met vrouwen, indien dat prettiger voor jou is.
 5. VEILIGHEID: Wij screenen reacties op contactadvertenties, zodat je geen spam of berichten van mannen ontvangt. Hiermee bewaken wij jouw online veiligheid. Ook onze website wordt beveiligd door spamprotectie en Recaptcha.
 6. VERLENGEN CONTACTADVERTENTIE: Wil je je contactadvertentie verlengen voor de einddatum, stuur dan een mailtje aan mail@vrouwenliefdelounge.info en vermeld dan het VLL nummer dat boven jouw contactadvertentie op de website staat en de titel van je contactadvertentie. Geef aan of je 1, 2 of 3 maanden wil verlengen. Maak het bedrag dat daarmee correspondeert binnen 5 werkdagen over op het bankrekeningnummer dat bij jou bekend is. Wij zorgen ervoor dat de advertentie dan verlengd wordt en weer bovenaan wordt geplaatst.
 7. VERWIJDEREN CONTACTADVERTENTIE: Wil je de contactadvertentie onmiddellijk laten verwijderen, stuur ons dan ook een mailbericht via mail@vrouwenliefdelounge.info De advertentie wordt binnen 1 dag verwijderd. Er is in dit geval geen restitutie van het reeds betaalde bedrag mogelijk.
 8. AANSPRAKELIJKHEID: Wij zijn niet aansprakelijk voor de kwaliteit en inhoud van de reacties die wij aan je doorsturen, noch zijn wij aansprakelijk voor de hoeveelheid reacties die er op jouw contactadvertentie binnenkomen. Vrouwenliefde Lounge Contactadvertenties bemiddeld en faciliteert uitsluitend zodat lesbische of biseksuele vrouwen met elkaar op een integere wijze in contact kunnen komen.
 9. BEREIKBAARHEID EN ZICHTBAARHEID: Wij maken wekelijks reclame via sociale media dat wij dit integere en betrouwbare platform voor lesbi vrouwen bieden. Wij doen alles wat in redelijkheid verwacht kan worden om zoveel mogelijk lesbische en biseksuele vrouwen online te bereiken en hen te attenderen op ons bestaan. Mond tot mond reclame heeft tijd nodig en we hopen een begrip te worden voor serieuze lesbi connecties.
 10. AANDACHT TREKKEN MET JE CONTACTADVERTENTIE: Wees specifiek en origineel als je je contactadvertentie opstelt. Neem de tijd om erover na te denken en type je tekst in Word zodat je er nog aan kunt sleutelen vooraf. Kopieer de tekst die je hebt gemaakt en plak die in het contactadvertentieopgaveformulier Algemene teksten met de standaard wijntjes op terrasjes, hobby’s en weekendjes weg geven vrij weinig indruk over wie jij als vrouw bent. Dus vertel over je karakter, hoe je je leven invult, wat jou typeert en wat je belangrijke eigenschappen vindt van een vrouw die je wil ontmoeten. Mocht je een leuke actuele foto willen plaatsen van jezelf, dan kan dat. Stuur die dan apart met vermelding van je naam en je advertentietitel aan mail@vrouwenliefdelounge.info toe. Wil je liever visueel anoniem blijven, dan stuur alleen je tekst in. Jij bepaalt hoe je je presenteert.
 11. SPAMFOLDER: De emailbevestiging die jij van ons ontvangt ná het insturen van je contactadvertentie kan incidenteel in je spamfolder terechtkomen als jouw beveiligingsfilter van je emailprogramma streng staat ingesteld. Hier hebben wij helaas totaal geen invloed op. Dus indien je na 10 minuten nog geen emailbevestiging van ons hebt ontvangen, kijk dan even in je spamfolder. Voor overige vragen, stuur ons gerust even een mailtje via mail@vrouwenliefdelounge.info