Datum zaterdag 24 december 2022

.

SPLINTERNIEUW: ROMANTISCH EVENT

De ultieme setting voor een onvergetelijke romantische ervaring!

Locatie: Restaurant IJ-Kantine

NDSM Kade 5, Amsterdam Noord

Uitstekend met trein, bus, tram bereikbaar. Zie https://www.9292.nl of https://www.ns.nl om je reis te plannen. Klik hier voor route!

*Betaling van je ticket dient uiterlijk 2 weken van tevoren bij ons binnen te zijn. Restitutie van de ticketprijs wordt gegarandeerd bij annulering van het event door een landelijke lockdown of regeringsmaatregelen die het houden van dit event verbieden*

Wezenlijke connectie

Tijdens het event is er een eerste

AFTASTMOMENT Tijdens het event kun je aangeven om een eerste korte kennismaking met iemand te willen van 15 minuten om wat meer algemene informatie met elkaar uit te wisselen. Je kunt je vrouwenliefde loungekaartje bij een andere gast afgeven. Daarmee geef je een helder signaal dat je geinteresseerd bent in een eerste kennismaking. Uiteraard is het aan haar wat ze met jouw verzoek doet. Wie waagt, wint!

LOUNGEHOEKJES waar je relaxt kunt gaan zitten om een intiemer gesprek te voeren met de dame van je keuze. Je kiest zelf dames uit waar je een diepgaander gesprek mee wilt hebben. Je ontvangt 8 vrouwenliefde loungekaartjes (bij binnenkomst) die je zelf kunt aanvinken en afgeven aan dames. Elke gast draagt een naamplaatje met voornaam om de introductie te vergemakkelijken. Wil je iemand ná het event ook nog per email bereiken? Dat kan als je ons via mail@vrouwenliefdelounge.info je verzoek toestuurt. Wij sturen jouw verzoek door aan de specifieke gast, die dan zelf kan bepalen wat ze daarmee doet. Elke gast geeft toestemming om op deze wijze benaderd te mogen worden.

VOLLEDIGE VRIJHEID betekent dat je tijdens het event gewoon vrij kunt bewegen tussen iedereen. Je hebt geen vaste zitplaats, waardoor je van plaats kunt veranderen. Blijf niet zitten, beweeg en ontmoet andere single vrouwen.

Wil je liever rustig rondkijken en heb je geen behoefte aan bewegen, dan mag dat uiteraard ook. Er zijn geen verplichtingen tijdens het VrouwenLiefde Lounge event. Jij bepaalt wat er gebeurt, wij faciliteren de ideale setting.

GEEN FOTO OF GELUIDSOPNAMES VAN GASTEN

Het is niet toegestaan om als gast beeld- of geluidsopnames te maken. Uitsluitend door onze organisatie mogen er sfeerbeelden gemaakt worden om het VrouwenLiefde Lounge event onder de aandacht te brengen van onze doelgroep gedurende het hele jaar. Meer daarover onder regelgeving en voorwaarden op deze site.

Dit mag je verwachten van het VROUWENLIEFDE LOUNGE EVENT

Een ruim aanbod van single lesbivrouwen die ook een relatie of vriendschap zoeken;

Smaakvol eten en een verrukkelijk 3 gangenmenu;

Vier drankjes naar keuze (frisdrank, thee/koffie, bier en wijn wit of rood;

de kans om een vriendschap of relatie te vinden;

een bijzondere toplocatie die qua ambiance jouw persoonlijke wens volledig ondersteunt;

Ticketprijs all-in voor eten, drinken en de organisatie € 67,50