Datum 24 april 2022

Event voor Vrouwen van 60 – 75 jaar MIDDAG van 14.30 tot 17.30

.

Event voor Vrouwen van 50 – 59 jaar AVOND 18.30 tot 21.30

.

Om vrouwen in dezelfde levensfase met elkaar samen te brengen zijn er 2 groepen. Tevens heeft dit met de capaciteit van de boot te maken.

*Betaling van je ticket dient uiterlijk 2 weken van tevoren bij ons binnen te zijn. Restitutie van de ticketprijs wordt gegarandeerd bij annulering van het event door een landelijke lockdown.*

Uiteraard houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Uitsluitend gezonde gasten met een geldige negatieve Coronatest van maximaal 2 dagen oud, kunnen deelnemen aan het event of mensen die gevaccineerd zijn. Er wordt afstand gehouden tijdens de vaartocht. De capaciteit van de boot geeft ruimte voor 25 gasten in de middag en 25 gasten in de avond. Er wordt constant geventileerd door dakramen en de luchtstroom op het water en de boot is strikt Coronaproof.

.

Romantische luxe VROUWENLIEFDE LOUNGE CRUISEBOOT gesitueerd in hartje Amsterdam

Aan boord stappen vlakbij het Leidseplein, Max Euweplein 64 te Amsterdam-Centrum (De aanlegsteiger is bij Restaurant Sushi Samba), de trap ligt aan de zijde van Hotel Americain.

De boot is stijlvol, vaart electrisch en is fluisterstil.

De ultieme setting voor een onvergetelijke romantische ervaring!

Uitstekend met trein, bus, tram bereikbaar, halte Leidseplein. Van daaruit is het 2 minuten lopen naar de trap en de aanlegsteiger (ter hoogte van voormalig Hotel Americain). Per (OV)fiets en lopend is ook een optie. Met auto is Q-Park Byzantium op 10 minuten loopafstand vlakbij. Zie https://www.9292.nl of https://www.ns.nl om je reis te plannen.

Tapasbuffet met kwaliteit

Een smaakvol buffet met diverse tapas, pittig en zoet, warme en koude gerechten, vis, vlees en vegetarisch.

Drankjes inbegrepen (3 consumpties)

Je kunt kiezen uit koffie en thee, gewone bieren, huiswijn wit en rood en alle soorten frisdranken en (plat of bruisend) water.

Wezenlijke connectie

Tijdens het event is er een eerste

AFTASTMOMENT Tijdens het event kun je aangeven om een eerste korte kennismaking met iemand te willen van 15 minuten om wat meer algemene informatie met elkaar uit te wisselen. Je kunt je vrouwenliefde loungekaartje bij een andere gast afgeven. Daarmee geef je een helder signaal dat je geinteresseerd bent in een eerste kennismaking. Uiteraard is het aan haar wat ze met jouw verzoek doet. Wie waagt, wint!

LOUNGEHOEKJES waar je relaxt kunt gaan zitten om een intiemer gesprek te voeren met de dame van je keuze. Je kiest zelf dames uit waar je een diepgaander gesprek mee wilt hebben. Je ontvangt 8 vrouwenliefde loungekaartjes (bij binnenkomst) die je zelf kunt aanvinken en afgeven aan dames tijdens de boottocht. Elke gast draagt een naamplaatje met voornaam om de introductie te vergemakkelijken. Wil je iemand ná het event ook nog per email bereiken? Dat kan als je ons via mail@vrouwenliefdelounge.info je verzoek toestuurt. Wij sturen jouw verzoek door aan de specifieke gast, die dan zelf kan bepalen wat ze daarmee doet. Elke gast geeft toestemming om op deze wijze benaderd te mogen worden.

VOLLEDIGE VRIJHEID betekent dat je tijdens het event gewoon vrij kunt bewegen tussen iedereen. Je hebt geen vaste zitplaats, waardoor je van plaats kunt veranderen. Blijf niet zitten, beweeg en ontmoet andere single vrouwen.

Wil je liever rustig rondkijken en heb je geen behoefte aan bewegen, dan mag dat uiteraard ook. Er zijn geen verplichtingen tijdens het VrouwenLiefde Lounge event. Jij bepaalt wat er gebeurt, wij faciliteren de ideale setting.

GEEN FOTO OF GELUIDSOPNAMES VAN GASTEN

Het is niet toegestaan om als gast beeld- of geluidsopnames te maken. Uitsluitend door onze organisatie mogen er sfeerbeelden gemaakt worden om het VrouwenLiefde Lounge event onder de aandacht te brengen van onze doelgroep gedurende het hele jaar. Meer daarover onder regelgeving en voorwaarden op deze site.

Zodra je deelneemt aan ons VROUWENLIEFDE LOUNGE EVENT dan mag je dit verwachten:

een ruim aanbod aan gelijkgestemde single vrouwen;

een drie uur durende romantische vaartocht door de grachten van Amsterdam;

een smaakvol tapasbuffet met kwaliteit;

drie drankjes naar keuze;

de kans om een vriendschap of relatie te vinden;

een stijlvolle toplocatie die qua ambiance jouw persoonlijke wens volledig ondersteunt;

een luxe boot die CORONAPROOF is waardoor jouw veiligheid is gewaarborgd (uiteraard door de rivm maatregelen toe te passen);

Ticketprijs all-in € 75